Skolen
Medarbejdere
Bagland og bestyrelse
Formål og grundlag
Lovpligtigt materiale
Undervisning
Obligatoriske fag
Linjefag
Valgfag
Skema og dagsrytme
Erhvervsvejledning
Drama/filmugen
Aktiv, sund og overskuelig hverdag
Støtte til den enkelte
Struktureret hverdag
Varieret hverdag
Bevægelse
Sund kost
Udfordringer
Køkkenet
Kost og indlæring
Køkkenets målsætninger
Finderup kogebogen
Smiley og kontrolrapporter
Det sker på skolen
Skrevet om os
Skema og dagsrytme
Kalenderen
Video fra DR’s landsindsamling
Præsentationsvideo
Ny elev
Tilmelding
Økonomi
Kontakt os
Kontakt
Ledige stillinger
Menu
Søg
Oplæs
Tilmeld
Forside
Køkkenets målsætninger
2024/10/10
Infoaften d. 12. november
Målsætninger
Spise frugt og mange grøntsager hver dag
Bruge årstidens frugt og grønt
Alt brødet er hjemmebagt
Undgå halv- og helfabrikata
Begrænse sukkerforbruget – bruge rørsukker
Begrænse hvidt mel – erstattes af stenkværnet mel
Servere fisk hver dag til aftensmaden
Anvende hørfrøolie – med et stort indhold af omega 3 og 6 fedtsyrer
Give eleverne et stabilt blodsukker med 3 hoved- og 3 mellemmåltider, som sikrer konstant energi
Hovedsageligt bruge økologiske råvarer – gerne danske
Bruge lokale leverandører: frugtplantage, økologisk gårdbutik med egne markafgrøder samt økologisk producent af stenkværnet mel og hørfrøolie.
Følg dagligdagen på Finderup efterskole
@finderupefterskole
@Finderupefterskole
Er du klar til faglig og personlig udvikling samt en oplevelse for livet?
Tilmed dig her