preloader

Årets udfordringer

2024/02/05Book en personlig rundvisning

I løbet af året har vi 4 udfordringer. Alle udfordringer kan gennemføres på 3 niveauer, så der er netop også et niveau, som passer til dig. Udfordringerne er med til at sprænge personlige grænser og styrke selvværdet. På forhånd ser udfordringen helt vild ud, men når vi er af sted sammen – både medarbejdere og elever, så løfter vi hinanden igennem. Bagefter har du lært, at du kan mere end du selv tror – også når det er en stor udfordring. Det kan du bruge i mange andre af livets sammenhænge.

Når vi har gennemført en udfordring mødes vi i skolens spisesal, hvor der er medaljeoverrækkelse. Her skaber vi en fest sammen, spiser lækkert mad, hygger og taler om alt det, vi har oplevet i løbet af dagen. Gennemfører du alle årets fire udfordringer, så får du en pokal til afslutningsfesten.

I år er udfordringen 4 halvmaratons. Første gang er en almindelig halvmaraton. Næste gang skal vi gennemføre den i mørke. Det er vildt sjovt, når vi alle går eller løber rundt med pandelamper. 3. gang er en halvmaraton i forskelligt terræn, hvor vi prøver, hvordan underlaget også gør en forskel. 4. gang tilmelder vi os et rigtigt løb. Tror du at du kan? – selvfølgelig kan du det! Vi skaber en fest sammen og en oplevelse for livet.

Er du klar til faglig og personlig udvikling samt en oplevelse for livet?

Tilmed dig her