preloader

Køkkenets målsætninger

2023/08/22Drømme og visioner gøres nu til virkelighed takket været Den A.P. Møllerske Støttefond

Målsætninger

  1. Spise frugt og mange grøntsager hver dag
  2. Bruge årstidens frugt og grønt
  3. Alt brødet er hjemmebagt
  4. Undgå halv- og helfabrikata
  5. Begrænse sukkerforbruget – bruge rørsukker
  6. Begrænse hvidt mel – erstattes af stenkværnet mel
  7. Servere fisk hver dag til aftensmaden
  8. Anvende hørfrøolie – med et stort indhold af omega 3 og 6 fedtsyrer
  9. Give eleverne et stabilt blodsukker med 3 hoved- og 3 mellemmåltider, som sikrer konstant energi
  10. Hovedsageligt bruge økologiske råvarer – gerne danske
  11. Bruge lokale leverandører: frugtplantage, økologisk gårdbutik med egne markafgrøder samt økologisk producent af stenkværnet mel og hørfrøolie.

Er du klar til faglig og personlig udvikling samt en oplevelse for livet?

Tilmed dig her