preloader

Køkkenets målsætninger

2019/08/26Efterskolernes dag d. 29. september 2019

Målsætninger

  1. Spise frugt og mange grøntsager hver dag
  2. Bruge årstidens frugt og grønt
  3. Alt brødet er hjemmebagt
  4. Undgå halv- og helfabrikata
  5. Begrænse sukkerforbruget – bruge rørsukker
  6. Begrænse hvidt mel – erstattes af stenkværnet mel
  7. Servere fisk hver dag til aftensmaden
  8. Anvende hørfrøolie – med et stort indhold af omega 3 og 6 fedtsyrer
  9. Give eleverne et stabilt blodsukker med 3 hoved- og 3 mellemmåltider, som sikrer konstant energi
  10. Hovedsageligt bruge økologiske råvarer – gerne danske
  11. Bruge lokale leverandører: frugtplantage, økologisk gårdbutik med egne markafgrøder samt økologisk producent af stenkværnet mel og hørfrøolie.

Er du klar til faglig og personlig udvikling samt en oplevelse for livet?

Tilmed dig her