preloader

Støtte til den enkelte

2024/02/05Book en personlig rundvisning

På Finderup Efterskole lægger vi meget vægt på støtte og nærvær til den enkelte. Her har vi øje for eleverne, og vi lægger vægt på gode relationer mellem elever og medarbejdere.

Kontaktgrupper

Alle elever inddeles i mindre kontaktgrupper med 2 lærere tilknyttet. Her er der særligt fokus på elevens trivsel og samarbejde med hjemmet. Hver onsdag spiser kontaktgruppen sammen med kontaktlærerne, hvor der samtales om den kommende uge samt det, der optager eleverne.
I løbet af året er gruppen på ture sammen, og der oparbejdes en tryghed i et mindre fællesskab.

Vejledningssamtaler på Finderup Efterskole på Finderup Efterskole tilbydes nogle af vores elever individuelle vejledningssamtaler. Disse vejledningstimer bliver tildelt og bevilget af elevernes hjemmekommune.

Vejledninger kan hjælpe eleverne med at få konkret hjælp til hverdagens gøremål og problemstillinger. Hvis en elev oplever verden som lidt uoverskuelig og forvirrende indimellem, kan vejledningstimerne hjælpe dem med at forstå og navigere rundt i denne verden.
Vejledningernes primære fokus er elevens trivsel i dagligdagen, hvor eleven har mulighed for at snakke om alt, hvad de har på hjerte.

Er du klar til faglig og personlig udvikling samt en oplevelse for livet?

Tilmed dig her