preloader

Forældre udtalelser

2024/02/05Book en personlig rundvisning

Vi har leet og grædt sammen

“Jeg har været meget glad for at have to af mine børn på Finderup efterskole af henholdsvis to og tre års varighed.
Lærerne er fantastiske, omsorgsfulde og humoristiske. Min mand og jeg har drukket mange kopper kaffe på lærerværelset, i forbindelse med
afhentning/aflevering og her virkelig mærket den ånd der hviler på stedet i form af nærvær og ægthed.

Engagementet for at gøre en forskel for hver enkelt elev skinner igennem til hver en tid. Vi har leet og grædt sammen og nogle gange følt, at de eneste vi virkelig havde på vores side var efterskolen.

Det har betydet alt for vores børn, at kunne være i et trygt læringsmiljø, hvor man bliver mødt dér hvor man er og hvor de rette hensyn bliver taget. Dette har styrket vores børns udvikling og modenhed samt rustet dem til nye udfordringer i fremtiden. Jeg kan varmt anbefale Finderup Efterskole.”

Lotte Buch, forældre

Trygt og hjemligt

“Vi valgte Finderup som efterskole til vores søn, fordi stedet føltes trygt og hjemligt. Deres kristne værdigrundlag stemmer overens med det, vi ønsker for vores søn. 
Lærerne har gode evner til at se muligheder fremfor begrænsninger. Den tillid de viser ham gør, at han tør kaste sig ud i nye, store udfordringer, og det modner ham. 
Finderup Efterskole har god erfaring med at lede de unge videre til næste step i ungdomslivet, så vi som forældre ikke skal stå alene i det.”

“Vi kan varmt anbefale Finderup.”

Tonny Birger Jeppesen, forældre

Et godt samarbejde

“Jeg har som uu-vejleder i flere år haft et godt samarbejde med Finderup Efterskole omkring unge med sociale og indlæringsmæssige udfordringer, der ønskede et efterskoleophold.

De unge er på Finderup Efterskole blevet mødt af kompetente voksne, der har taget hånd om dem. Der har været tid og rum til at se den enkelte unge, og det har givet en tryg hverdag for dem.”

Inger Kattenhøj, UU-vejleder

FE er en skole fuld af engagerede ansatte

“FE er en skole fuld af engagerede ansatte, som brænder for at arbejde med unge mennesker, der er særlige på hver deres måde. I deres arbejde ser de efter muligheder og lader sig ikke begrænse. De fokuserer på de styrker hver enkelt elev har, og forstørrer dette på bedste vis. Dette medfører, at hver enkelt elev vokser og føler sig værdifuld for fællesskabet. For de ansatte er det ikke kun et job – det er en livsstil, de er stolte af. De er gode rollemodeller, og deres arbejde spredes som ringe i vandet. De unge mennesker får fokus på, at forskellighed er en styrke i stedet for en svaghed. Der er plads til dem alle. Der er et helt specielt bånd ansatte og elever imellem, hvilket mærkes overalt på skolen. De ansatte møder de unge mennesker med stor imødekommenhed, interesse og forståelse for de forskellige udfordringer de hver især har. De er gode til at tage individuelle hensyn og ser hver ung, som noget helt unikt.

“Der er plads til sjov & ballade, nærvær, sårbarhed mm. Og når livet som ung af og til er udfordrende, er de ansatte klar til at hjælpe og bakke op. De er empatiske, omsorgsfulde og et fælles træk er, at de alle har hjertet på rette sted.

Det har været en stor fornøjelse at komme på FE igennem 2 år. Der var altid en god stemning, kaffe på kanden og tid til en snak. Huset summede af skønne elever, som altid havde gang i et eller andet projekt. Jeg håber og tror, at den lærdom min datter har fået med sig fra FE både på det boglige og menneskelige plan er noget hun kan tage med sig videre ud i livet og vokse af. Jeg håber, at andre vil give deres unge mennesker den samme oplevelse for livet, og kan kun anbefale dette fantastiske sted.”

Birte Søgaard, forældre

Anbefaler meget gerne Finderup Efterskole

“Anbefaler meget gerne Finderup Efterskole. Uden skolens store hjælp og engagement var min dreng ikke, hvor han er i dag. Han fik fantastisk støtte på skolen og blev hjulpet godt videre. Det er det bedste, som er sket for ham.”

Lise Lotte, mor til elev

Medmenneskelig varme og ro

“Bekymring er det ord, der bedst beskriver, hvad der har fyldt mine tanker om min søn og hans opvækst. Hvordan skulle det gå ham? Vi havde kunnet støtte og hjælpe ham hele hans grundskoletid, men hvad så derefter? Allerede ved vores første møde med Finderup Efterskole var vi ikke i tvivl. Jeg tænkte den gang, at det i udgangspunktet var et godt tegn, at de elever vi mødte, var glade og havde lyst til at fortælle om skolen.

Fra første skoledag oplevede vi en oprigtig imødekommenhed, medmenneskelig varme og ro, som gav os tryghed i at give – lidt – slip. Igennem hans to år på Finderup har han fået udvidet sin verden socialt og fagligt. Efterskolen har fra start været hjælpsomme og realistiske i vejledningen af, hvilke muligheder og potentialer han havde i forhold til uddannelse – det havde vi ikke selv kunne gennemskue. Vi er skolen taknemmelige for at have hjulpet os og ham med at give et realistisk fremtidsperspektiv og dermed fjernet en del bekymringer fra os forældre.”

Rikke Glüsing, mor til elev

Er du klar til faglig og personlig udvikling samt en oplevelse for livet?

Tilmed dig her