preloader

Skilejrskole

2024/02/05Book en personlig rundvisning

I skoleåret 2018-2019 tager vi til Østrig på skilejrskole i marts måned. Alle skolens elever og mange voksne deltager i turen. Vi rejser derned i bus og vi låner både ski, støvler, hjelm og stave på stedet. Vi skal bo i små lejligheder og spise mad i en restaurant, som ligger i forbindelse med lejlighederne. Her er der også mulighed for at holde fællessamlinger med morgen- og aftensang. Der er desuden en svømmehal, som vi kan få lov til at benytte efter aftale.De voksne på skolen har været på skilejrskole mange gange, og derfor er de også rigtig gode til at lære elever at stå på ski – og til at give dem, der allerede er gode skiløbere nye sjove udfordringer. 
Ligesom med al anden undervisning på Finderup Efterskole starter vi på det niveau, som du er er på. Og vi kan skrive under på, at det bliver en rigtig sjov uge. Vi skal også opleve, hvordan det er at være i et tysktalende land, hvor de handler med Euro og måske ikke forstår, hvad vi siger. Vi hjælper hinanden med at finde ud af det, og der kommer helt sikkert sjove episoder ud af det.

Inden vi tager afsted på skilejrskole forbereder vi os grundigt med træning og gentagne gennemgange af rejseprogrammet. På den måde er vi sikrer på, at du er godt forberedt til alle de oplevelser, vi skal ned og have.Så uanset om du er nybegynder eller har stået på ski mange gange før, venter der dig et hav af sjove og gode opleveler i de Østrigske alper sammen med alle dine kammerater fra Finderup Efterskole.

Er du klar til faglig og personlig udvikling samt en oplevelse for livet?

Tilmed dig her