preloader

Skolemor

2024/02/05Book en personlig rundvisning

Mor opgaver

På Finderup Efterskole har vi to skolemødre. Skolemødrenes opgave er at løse MOR- opgaverne på skolen. Dette kan både være ift. eleverne og så er de ansvarlige for, at der altid er pænt og ryddeligt på skolen. Du møder altid én skolemor tidligt om morgenen efter morgenmaden. De elever, der kan have svært ved at stå op, kan også få hjælp af en skolemor til at komme i gang med dagen. Alle værelser får besøg af en skolemor om morgenen, så vi ved, at alle er oppe og klar til skoledagen. Skulle en elev ligge syg tilser en skolemor eleven, vurderer om eleven skal hjem eller ligge en dag i sengen.

Skulle en elev, af en eller anden grund, forlade undervisningen, har lærerne mulighed for at bede en skolemor om at følge op på elev. Det gør nemlig, at lærerne kan blive i undervisningen hos de resterende elever.

Skolemødrene er også ansvarlige for at følge op på de elever, der skal have medicin. Det enkelte hjem doserer selv medicinen, og derefter tjekker skolemødrene op på, at alle eleverne har fået den medicin, de skal have.

Skulle der opstå et behov for lægebesøg har skolemødrene mulighed for at køre med eleven, det samme gør sig gældende ved behandlinger hos fysioterapeut.
Skolemødrene er også parate til at hjælpe dig med andre MOR-opgaver af mere praktisk karakter såsom vasketøj, oprydning, rengøring og andre forefaldende opgaver.

Er du klar til faglig og personlig udvikling samt en oplevelse for livet?

Tilmed dig her