preloader

IT

2024/02/05Book en personlig rundvisning

IT som støttende hjælpemiddel i undervisningen

IT som støttende hjælpemiddel i undervisningen
På Finderup Efterskole er computeren et vigtigt redskab i undervisningen. Computeren giver os et hav af nye muligheder i undervisningen som eleverne får stor gavn af. Derfor er IT en naturlig del af dagligdagen på Finderup Efterskole, hvor de vil få undervisning i, hvordan og hvorfor computeren kan hjælpe lige præcis dem.

IT er integreret i de forskellige fag elever har på skolen. Derudover undervises eleverne også i brug af IT-hjælpemidler og generelle IT- færdigheder i et separat fag.

Vi arbejder også med konstruktiv og kritisk brug af internettet og sociale medier, da vi ved, at de unge færdes meget på disse medier.
Vi gør brug af læse/skrive støtte programmerne CD-ord/Intro words, samt andre relevante læringsprogrammer til såvel IPads som computer. Nogle elever i læsevanskeligheder har stor glæde af et redskab som Nota og får dermed adgang til en masse god litteratur via telefon, computer eller IPad.

Derudover bruger vi også IT som hjælpemiddel uden for undervisningen. Eksempel kan det være en fantastisk mulighed for visse elever at kunne indtale tekst til telefonen i stedet for at skrive sms’er. Der er et hav af muligheder og fantastiske redskaber, som vores eleverne altid får stor gavn af.

Er du klar til faglig og personlig udvikling samt en oplevelse for livet?

Tilmed dig her